Zadig & Voltaire This is Her parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Zadig & Voltaire This is Her

ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HER EAU DE PARFUM SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

    • Eau de parfum spray (zonder verpakking) 100 ml
    • Tijdelijk uitverkocht
Deel deze parfum

Zadig & Voltaire This is Her parfum

Zadig & Voltaire

Een modehuis dat swingt, maar tegelijkertijd chique is en ontspannen van geest. Dát was de wens van de jonge couturier Thierry Gillier (1959). Gillier is een neef van één van de oprichters van het merk Lacoste, André Gillier.

Gillier jr. dacht: “Wat er (nog) niet is, kan er altijd nog komen. “ Dus opende hij in 1997 zijn eigen modehuis Zadig & Voltaire.
De merknaam komt vooruit de roman Zadig ou la Destinée van de beroemde schrijver/dichter Voltaire. Zadig, de hoofdpersoon in het boek, had alles in zich om een schepper te zijn. Hij had charisma, was modern en vooruitstrevend en – bovenal – had hij lef. Zadig personifieerde op deze manier het bedrijf dat Gillier voor ogen had.
De stijl van Zadig is altijd jong. Maar tegelijk met de legendarische elegante charme van Parijs op de achtergrond. Het merk richt zich op vermogende mannen en vrouwen en in mindere mate op kinderen.

Eerst richtte Zadig & Voltaire zich op kleding voor vrouwen. Toen waren de mannen aan de beurt. Gevolgd door de kinderlijn. Vervolgens werd een eigen lijn ontwikkeld op het gebied van accessoires, horloges, tassen en schoen e toen volgde zelfs een eigen platenlabel.
Zonnebrillen en monturen zagen in 2009 het daglicht. En in 2012 werd het eerste parfum gelanceerd: ‘Tome 1 la pureté’. Dit parfum bestond uit twee onderdelen. Een voor hem en een voor haar. In de reclames stond Poppy Delevigne voor de vrouwen versie in de belangstelling, terwijl Chris del Moro de mannenversie belichaamde.

Zadig & Voltaire is sinds 1996 gevestigd aan de Saint-Germain-des-Prés. Maar opereert inmiddels in Japan, Hongkong, Engeland, Italië en in de Verenigde Staten.

Parfum van Zadig & Voltaire