Woods Of Windsor - Parfumgigant
Je bent hier:

Woods Of Windsor parfum

Woods Of Windsor

Woods of Windsor komt als merk al voor in 1770. Het was een kleine apotheek die gevestigd in de nabijheid van het middeleeuwse Windsor Castle. De Koninklijke Familie maakte graag gebruik van deze apotheek. Windsor Castle, gelegen in het Engelse graafschap Berkshire, is nog altijd eigendom van de Britse Royal Family.

Het verhaal over Woods of Windsor begint op het moment dat men op de zolder van de apotheek een indrukwekkende verzameling vindt van parfumrecepten, oude teksten, receptenboeken en medische gegevens. We schrijven nu het jaar 1970. Deze bijzondere vondst leidde ertoe dat de gelukkige vinders parfums gingen maken volgens die oude recepturen. Snel daarna vinden de geuren van het merk Wood of Windsor hun plekjes op de schappen van de luxueuze warenhuizen Harrods en Liberty.
Woods of Windsor lanceerde eerst twee geuren voor vrouwen: Lavender en Lily of the Valley. In 1981 bracht het merk de eerste collectie herengeuren uit. In 2014 verscheen de eerste uniseks geur uit van dit merk: Pomegranate & Hibiscus.

Filter: