Vera Wang - Parfumgigant
Je bent hier:

Vera Wang parfum

Vera Wang

Vera Wang is een Amerikaanse modeontwerper van Chinese afkomst, die het meest bekend is om haar bruidsjurken. Aanvankelijk is zij opgeleid om kunstschaatster te worden en zij bereikte zelfs in deze mooie, sierlijke sport een professioneel niveau. Maar toen ze deelname aan de Olympische Spelen niet wist te behalen, liet zij de sportwereld achter zich en stapte zij de mode-industrie in. Zij ging werken als moderedacteur bij de Amerikaanse Vogue. Met haar 23 jaar was zij de jongste redacteur die Vogue ooit onder de gelederen had.
Wang verliet Vogue in 1985 om te gaan werken als Design Director voor Ralph Lauren. Daarna startte zij met haar eigen bedrijf.

Na het succes van de modelijn 'Vera Wang', begon zij zich ook bezig te houden met home design en uiteindelijk ook met het ontwerpen en creëren van haar eigen Vera Wang parfumlijn. Er zijn nu Vera Wangparfums voor vrouwen en voor mannen, waaronder Vera Wang Bouquet, Sheer Veil, Truly Pink Love, Struck by Vera Wang en haar Vera Wang Princess parfum lijn.

Filter: