Ulric De Varens - Parfumgigant
Je bent hier:

Ulric De Varens parfum

Ulric De Varens

'Plezier tegen betaalbare prijzen' was de missie waarmee Ulric Viellard in 1983 zijn onderneming onder de naam Ulric de Varens oprichtte. Mannen en vrouwe in de leeftijd van 20 tot en met 35 jaar vormden Ulric's doelgroep.

Hij pakte de vorming van zijn eigen onderneming gedegen aan. Zo vormde hij een groep van medewerkers om zich heen die elk voor zich de nodige sporen hadden verdiend. Sommigen hadden al belangrijke posities binnen toonaangevende bedrijven bekleed.
Ulric de Varens producten worden in Frankrijk vooral verkocht in de grote supermarché's en in de grote steden heeft Ulric de Varens eigen boetieks. In Duitsland kun je de Varensproducten vinden bij drogisterijen en in de rest van de wereld wordt het merk gepresenteerd bij geselecteerde parfumerieën en warenhuizen.
Naast parfums produceert Ulric de Varens tegenwoordig ook cosmetica en verzorgingsproducten, geuren en kaarsen voor het interieur en sieraden.
In 1985 kwam het eerste parfum op de markt: Cyane for Women. De meest recente geur, French Love for Women, verscheen in 2014. Naast de vrouwengeuren heeft Ulric de Varens ook mannengeuren, zoals de Hot! Lijn en uniseksparfums, waaronder Eau de Varens No 3.
In 2006 werd Ulric de Varens genomineerd voor de Audace Créatrice. Daarnaast heeft de onderneming diverse prijzen ontvangen voor zijn parfums en de verpakking.

Filter: