Tova Beverly Hills - Parfumgigant
Je bent hier:

Tova Beverly Hills parfum

Tova Beverly Hills

Tova Traesaes is de van oorsprong Noorse vrouw die de vijfde, tevens laatste, echtgenote was van de bekende Amerikaanse filmacteur Ernest Borgnine. Tova en Ernest trouwden in 1973. Hun leeftijdsverschil was aanzienlijk: hij was 56 jaar, zij 32. Maar het werd een goed huwelijk dat tot Ernest's dood in 2012, bijna het 40-jarige jubileum zou behalen.

Tova emigreerde als jong meisje met haar moeder vanuit Noorwegen naar de VS in 1953. Aanvankelijk ging zij in Manhattan toneellessen volgen, maar eigenlijk vond zij het veel leuker om te grimmeren dan te acteren. Na haar huwelijk met een zakenman uit New Jersey, startte zij haar eigen make-upsalon. Na haar scheiding verhuisde ze naar Las Vegas. Daar woonde zij dichter bij haar moeder, met wie zij een hechte band had. In Las Vegas maakte zij kennis met een op cactussap gebaseerde gezichtscrème, die volgens een Mexicaanse familietraditie ontwikkeld was. Zij besloot deze crèmes te gaan verkopen. Deze crème werd ook door Hollywoodsterren ontdekt en gewaardeerd en prompt werd de crème uitgeroepen als de 'Facelift van het jaar'. De orders stroomden binnen bij Tova.
Nu heeft Tova een welness instituut en verkoopt zij Tova huiverzorgingsproducten over de hele wereld. In 1982 lanceerde zij haar eerste parfum, Tova for Women, in samenwerking met QVC. In 2000 is zij er in geslaagd om meer dan vier miljoen flesjes van haar parfum te slijten aan mannelijke en vrouwelijke kopers. Nog steeds samen met QVC. Tot nu toe zijn circa dertien parfums door Tova, onder de naam Tova Beverly Hills, gelanceerd. De laatste zijn uitgebracht in 2009. In totaal zijn dat vier geuren, waaronder Tova Signature Lavender Essence for Women. Tova Knappe for Men en Tova Handsome zijn, voor zover ons bekend, van de veertien geuren de enige Tova parfums voor mannen. 

Filter: