Tommy Hilfiger True Star parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Tommy Hilfiger True Star

TOMMY HILFIGER TRUE STAR EAU DE TOILETTE SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

    • Eau de toilette spray (zonder verpakking) 50 ml
    • Voor53,95
Deel deze parfum

Tommy Hilfiger True Star parfum

Tommy Hilfiger

De Tommy Hilfiger Corporation is een Amerikaanse kledingproducent met belangrijke hoofdvestigingen in Nederland ( Amsterdam), Hongkong, Volksrepubliek China en New Jersey ( VS). De corporation is in 1984 opgericht door de modeontwerper Tommy Hilfiger.

Na een aantal keren van hand tot hand te zijn gegaan, is de onderneming tegenwoordig eigendom van de Phillips-Van Heusen Corporation, dat overigens ook eigenaar is van Calvin Klein.
De Tommy Hilfiger Corporation produceert en verkoopt sportieve kleding van mannen, vrouwen en kinderen. Naast het merk Tommy Hilfiger, voert het bedrijf ook het merk Karl Lagerfeld. Ook breng de onderneming via licentieovereenkomsten een groot assortiment andere kleding, accessoires, schoeisel, huisaccessoires en geuren uit.
Naast Ralph Lauren, Calvin Klein en Perry Ellis wordt Tommy Hilfiger beschouwd als een van de vier meest bekende Amerikaanse ontwerpers van herenkleding. In 1995 is Hilfiger uitgeroepen tot Menswaer Designer of the Year door The Council of Fashion Designers of America.De parfums die onder de merknaam van Tommy Hilfiger zijn uitgebracht zijn gemaakt in samenwerking met Estee Lauder Inc. De eerste geur was een mannenparfum Tommy for Men, gelanceerd in 1995. De vrouwengeur Tommy Girl volgde het jaar daarop. Beide geuren waren bestsellers en dus volgde snel een reeks andere geuren. Tegenwoordig is het geurenassortiment een belangrijk onderdeel binnen het totale merk 'Tommy Hilfiger'.

Parfum van Tommy Hilfiger