Tommy Bahama - Parfumgigant
Je bent hier:

Tommy Bahama parfum

Tommy Bahama

Tommy Bahama is een dochteronderneming van Oxford Industries. Het is een Amerikaans merk dat zich heeft gespecialiseerd in de productie en verkoop van casual sportkleding voor vrouwen en mannen/
Het bedrijf is van start gegaan met de verkoop van bedrukte zijden overhemden, maar biedt nu ook badkleding, schoenen, denim, accessoires, horloges, paraplu's, parfums en woninginrichting. Naast deze activiteiten heeft het bedrijf ook Tommy Bahama restaurants geopend op toplocaties in onder andere Florida, Californië en Hawaï. Sinds 2007 verkoopt Tommy Bahama ook onder zijn eigen merk flessen met rum.

In 2005 werd het eerste parfum gelanceerd: Tommy Bahama for Women. Elk parfum voor vrouwen heeft een mannelijke tegenhanger. Zo is er dus ook een Tommy Bahama for Men. Naast Set Sail St. Barts for Women is er uiteraard de Set Sail St. Barts for Men. Set Sail South Seats for Women hoort bij Set Sail South Sea for Men en ga zo maar door. De meest recente geuren op dit moment zijn Island Life for Her en Island Life for Him.

Filter: