Sean John - Parfumgigant
Je bent hier:

Sean John parfum

Sean John

Sean John is het modelabel van de Amerikaanse musicus en hiphopstel Sean Combs. De naam Sean John zijn de voor- en de doopnaam van Combs.

Sean heeft een groot aantal Grammy Awards op zijn naam staan en is een van de meest gekochte hip-hopplatenmakers in de periode van eind 1990 tot het begin van deze eeuw. Hij begon zijn eigen platenlabel, Bad Boy Records in 1993. Daarnaast is hij acteur en geregeld te gast in televisieshows.
Sean John Clothing werd in 1998 opgericht met het doel om goed gemaakte, hoog kwalitatieve sportkleding op de markt te brengen. De onderneming is uitgegroeid met breigoed, accessoires, stropdassen, hoeden en denim.
De geuren die Sean John vanaf 2006 in de schappen brengt zijn samengesteld in samenwerking met Estee Lauder Cosmetics & Fragrances.
De eerste geur is Unforgivable for Men. Het laatste parfum is uitgebracht in 2015 en is eveneens een mannengeur: 3 AM. Maar uiteraard heeft Sean John ook vrouwenparfums in de aanbieding, waaronder Unforgivable for Women en Unforgivable Women Black.

Filter: