Reem Acra - Parfumgigant
Je bent hier:

Reem Acra parfum

Reem Acra

Deze ontwerpster raakte in 1999 bekend om haar prachtige bruidsjaponnen en ready- to - wear collectie. Reem Acra, de geboren is in het Libanese Beiroet, maakt collecties die op catwalks over de hele wereld worden bewonderd.

Beroemdheden uit de film-, de showbizz- en de theaterwereld dragen graag de mooie avondjaponnen van Reem Acra. Ook heeft zij in een beperkte oplage bruidskleding voor de Barbiepop uitgegeven. Dit was in 2007. Ze zou daarbij gezegd hebben: Barbie is voor mij altijd een bron van inspiratie geweest.
Acra Reem is met haar kleding, die romantisch, vrouwelijk en kleurrijk is, beroemd en succesvol geworden. Haar showroom is gesitueerd in New York City, aan Fifth Avenue.Bij zo een internationaal georiënteerde modeontwerpster, hoort uiteraard ook een geurenlijn. Ze heeft één parfum uitgebracht in 2012: Reem Acra Eau de Parfum for Women. Pierre Negrin - ook geen onbekende - is de 'neus' achter deze geur.
Aardig weetje: Reem heeft een Maltezer Leeuwtje als levensgezel. Het hondje, dat luistert naar de naam Lou Lou is een jaar of dertien oud. Ze vergezelt haar vrouwtje bij al haar reizen over de hele wereld. Lou Lou heeft haar eigen kinderwagen en een blauwe leren draagtas. Acra neemt, aan het eind van elke modeshow, haar hondje in haar armen mee over de rode lopers van de vele catwalks.

Filter: