Perfumers Workshop - Parfumgigant
Je bent hier:

Perfumers Workshop parfum

Perfumers Workshop

Met het doel om gepersonaliseerde parfums te ontwikkelen, openden Donald en Gun Bauchner in 1971 met De Perfumer's Workshop. Hun eerste geur Tea Rose, gelanceerd in 1977, werd direct een overweldigend succes en vandaag worden de geuren van Perfumer's Workshop verspreid over de hele wereld.

Het Amerikaanse bedrijf distribueert zijn geuren onder meer via het chique Bloomingdale's. Het idee van op maat gemaakte geuren spreekt zo aan, dat er ook vestigingen zijn binnen Selfridge's, het Londense Harrods en het Parijse Galeries Lafayette.
Voor het eerst werd de klant in de gelegenheid gesteld om hun eigen voorkeur ten aanzien van de ingrediënten, de parfumnoten en akkoorden aan te geven. Zelfs de keuze van flacons en verpakkingen werden bij de klant gelegd.
Maar uiteraard geeft Perfumer's Workshop ook kant en klare geuren uit. Tea Rose, het favoriete parfum uit de jaren '70, werd gedragen door beroemde vrouwen als Prinses Diana, Grace Kelly, Catherine Deneuve en Nicole Kidman. Tegen het eind van 2011 werd meer dan 50 miljoen flesjes van dit parfum verkocht.
De mooie parfums worden gemaakt met onder anderen de parfumeurs Mark Buxton, Emilie Coppermann, Lucas Sieuzac en Pierre Negrin.

Filter: