Paul Smith - Parfumgigant
Je bent hier:

Paul Smith parfum

Paul Smith

Eigenlijk wilde de Brit Paul Smith professioneel atleet worden. Maar een ernstig ongeval maakte aan die droom een eind. Dit werd echter wel de aanleiding tot een loopbaan als ontwerper van herenkleding. In 1970 kon hij, na een tijd gewerkt te hebben bij een exclusieve herenboutique in Nottingham, zijn eigen zaak beginnen in 1970. Zes jaar later presenteerde Smith zijn eerste herencollectie in Parijs.
Tegenwoordig beschikt Paul Smith over de labels Paul Smith, Paul Smith Women, PS van Paul Smith, Paul Smith Jeans, Paul Smith London, R. Newbold (alleen voor Japan), Paul Smith Accessoires, Paul Smith Schoenen, Paul Smith Horloges, Paul Smith pennen en Paul Smith meubels en dingen aan. Verder geeft Paul Smith licenties uit voor de productie van tapijten, porselein, brillen en parfums. In 2000 is Smith werd geridderd door koningin Elizabeth II als erkenning voor zijn 30 jaar status als herenkleding icoon.
Paul Smith lanceerde zijn eerste geuren in 2000. De ontwerper produceert zijn geuren in samenwerking met Inter Parfums Inc. Het is een geurenaanbod van mannen- en vrouwenparfums.

Filter: