Naomi Campbell - Parfumgigant
Je bent hier:

Naomi Campbell parfum

Naomi Campbell

Naomi Campbell is, geboren in 1970, is een wereldberoemde mannequin, topmodel en actrice, zangeres en schrijfster. Ze is geboren in het Engelse Streatham, dus Brits, maar haar schoonheid is internationaal. Zo is zij van zwart-Jamaicaanse en Chinees Jamaicaanse afkomst via haar grootmoede en haar vaders kant.

Vanaf haar 15e heeft zij zich naar de top gewerkt. In de jaren 1980 en 1990 hoorde zij met haar collega's Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Linda Evangelista en Christy Turlington tot de absolute supermodellen. Campbell is het eerste en enige topmodel dat ooit de cover van Time Magazine haalde. Zij liep op de catwalks van grote modeontwerpers onder wie Dior, Versace, Azzedine en Mizrahi. Als fotomodel sierde zij de advertenties van onder meer Yves St Laurent, Dolce & Gabanna, Louis Vuitton en Ralph Lauren.
Zou ze niet bekend zijn als topmodel of om haar songs, haar optredens in speelfilms of clips, haar liefdadigheidsactiviteiten, haar relaties en dergelijke, dan is zij het wel om haar gelijknamige parfummerk. In totaal heeft zij circa 20 geuren laten uitbrengen. Het eerste parfum kwam in 1999 op de markt: Naomi Campbell. Het tot nu toe laatste is gelanceerd in 2013 onder de titel Queen of Gold. Alle Naomi Campbell geuren zijn bestemd voor vrouwen.

Filter: