Max Azria - Parfumgigant
Je bent hier:

Max Azria parfum

Max Azria

Max Azria is de oprichter van het modemerk BCBG Max Azria. BCBG staat voor de woorden Bon Chique, Bon Genre. De omderneming heeft zijn hoofdkantoor in Los Angeles.

De modeontwerper Max Azria is als zoon van Tunesisch Joodse ouders geboren in het Tunesiche Sfax. Voor zijn opleidig stuurden zijn ouders hun zoon naar Zuid-Frankrijk. In 1963 verhuisde het hele gezin naar Parijs.
Na elf jaar dameskleding ontworpen te hebben, besloot Max Europa te verlaten om in Los Angeles, Californie, zijn geluk te beproeven. In 1981 - hij was toen 32 jaar oud - lanceerde hij Jess, een serie retailboetieks binnen een nieuw concept. Dit leidde in 1989 tot de introductie van BCBG Max Azria.
Nu is BCBG Max Azria uitgegroeid tot een enorm bedrijf met wereldwijd verspreid 550 boetieks. De labels waarmee Azria furore maakt zijn BCBGMAXAZRIA, BCBGMAXAZRIA Runway, Hervé Léger door Max Azria. Max Azria, BCBGeneration en Miley Cyrus en Max Azria.
De eerste geuren die BCBG Max Azria op de markt bracht dateren alle uit 2001. Het is de serie BCBGirls.
In 2011 lanceerde de BCBG Max Azria Group Max Azria for Women, een romantische geur in een prachtige romantische flacon. Uiteraard volgden daarop onder andere de geuren Max Azria Bon Chic en Max Azria Bon Genre .

Filter: