Mauboussin Pour Homme parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Mauboussin Pour Homme

MAUBOUSSIN POUR HOMME EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 100 ml
    • Voor38,95
Deel deze parfum

Mauboussin Pour Homme parfum

Mauboussin

Maubbaussin is een van de meest exquise juweliershuizen van Frankrijk. Het is een oude onderneming, namelijk in 1827 opgericht door M. Rocher en J. Noury.

Vanaf het begin al stelden de oprichters hoge eisen aan het vakmanschap. Vanaf 1870 gaven de opvolgers ook veel aandacht de artistieke stijl van hun juwelen en sieraden. Dat leverde het bedrijf vele erkenningen en prijzen op.
Mauboussin is bekend om de wijze waarop zij heeft ingespeeld op de veranderende decennia. Mauboussin bestaat dan ook nog steeds. Het bedrijf heeft vestigingen in Parijs, New York, Tokio, Singapore en Indonesie. Men vergelijkt Mauboussin wel met Tiffany en is nu een van de grote vijf wereldwijde juwelenmerken.
Ook heeft Mauboussin een aantal parfums uitgebracht, De eerste geur is Mauboussin for Women. De meest recente is de herengeur Mauboussin Pour Lui Time Out.
De bijzondere geuren zijn samengesteld met behulp van de parfumeurs Christine Nagel, Benoist Lapouza, Delphine Lebeau, Alberto Morillas, Olivier Cresp, Nathalie Lorson, Violaine Collas.

Parfum van Mauboussin