Marina De Bourbon - Parfumgigant
Je bent hier:

Marina De Bourbon parfum

Marina De Bourbon

Princesse Marina de Bourbon is een Frans parfummerk dat is opgericht door Marina Gacry, de vrouw van Prins Andre de Bourbon.

Marina Gacry startte haar werkzame leven bij de beroemde kapper Alexandre de Paris. Zodoende kwam zij in aanraking met de machtigste en rijkste mensen en door haar charme en slimheid in te zetten kwam zij gaandeweg binnen de sociale kring van de Alexandre clientèle. Daar otmoette ze haar prins Andre van de bourbon Parma familie. Ze trouwde in 1960.
Kort na haar huwelijk begon ze haar tweede carriere: die van interieurontwerpster. Ook binnen dit beroep trok zij klanten uit de aristocratische kringen aan.
Toch stelde deze baan haar creatieve talenten niet geheel op de proef. Dus zocht zij een nieuwe uitdaging: het creeren van een parfumlijn. Zij tekende hiervoor een overeenkomst met Gilles Pommereau en even later kon zij haar eerste winkel openen aan de bekende winkelstraat Rue de Courcelles in Parijs. Haar eerste parfum voor dames Marina de Bourbon werd gelanceerd in 1994.
De geuren van Marina hebben betrekking op royalty, elite en het Franse erfgoed. Zo zijn er bijvoorbeeld de mannengeur Prince de Bourbon en de geurenlijnen Dynastie ,Fleur de Lys en Royal.

Filter: