M. Micallef - Parfumgigant
Je bent hier:

M. Micallef parfum

M. Micallef

Martine Micallef is de vrouw achter dit bijzondere parfummerk. Samen met Geoffrey Nejman introduceerde zij haar nieuwe parfummerk M. Micallef in Grasse in 1997. Martine heeft daarnaast een eigen beauty instituut in Cannes.

Snel ontwikkelde het parfumbedrijf zich als een Haute Parfumerie met ondertussen bijna 900 winkels in 54 landen. Dit succes is mede te danken aan de beroemde ‘neus’ Jean Claude Astier die ook wel als de architect van de geurige M. Micallef composities wordt beschouwd.

Micalleff presenteert bijna jaarlijks een nieuw parfum dat deel uitmaakt van een themacollectie. Elke collectie bestaat uit diverse geuren voor zowel vrouwen als voor mannen. De parfums worden verkocht in schitterende flacons. Haar eerste collectie kreeg de naam ‘Sashka’. Gevolgd door onder andere ‘Mon Parfum’, ‘Les Notes’, ‘Les 4 Saisons’, ‘Collection Vanille’, ‘Collection Jewel’ en ‘Art Collection’. Het meest recente parfum is Ananda Dolce, een geur die deel uitmaakt van de Ananda Collectie.

De M. Micallef parfums zijn een echte luxe. Daar horen ook de bijzonder fraaie, kostbare flacons bij. De parfums worden verkocht in schitterende met de hand gevulde flacons van glas of kristal, die zijn versierd met Swarovski kristallen en met de hand beschilderd.

Filter: