Loewe Esencia Sport parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Loewe Esencia Sport

LOEWE ESENCIA SPORT EAU DE TOILETTE SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

    • Eau de toilette spray (zonder verpakking) 150 ml
    • Voor55,95
Deel deze parfum

Loewe Esencia Sport parfum

Loewe

Loewe is een Spaans merk voor mooie kleding en luxegoederen. Het is gevestigd in Madrid. Aanvankelijk is de onderneming in het leven geroepen om verschillende ambachtslieden in de gelegenheid te stellen om gezamenlijk een winkel in het commerciële deel van Madrid te kunnen openen. In 1872 kwam daar de Duitse leerbewerker Enrique Roessberg Loewe bij. Al snel werden de lederen tassen et cetera een begrip en vanaf 1892 werd de winkel bekend als het fijnste Huis voor lederen accessoires van Madrid.

Loewe werd hofleverancier in 1905 en snel deed zich de gelegenheid voor om meer winkels te openen, waaronder in Barcelona.
In 1970 bracht Loewe de eerste prêt-a-porter lijn uit. Deze was ontworpen door toen al zeer gewaardeerde ontwerpers: Karl Lagerfeld, Laura Biagiotti en Giorgio Armani. Het karakteristieke Loewe monogram dateert ook uit die tijd.
L de Loewe for Women en Loewe Loewe for Men waren de eerste parfums, respectievelijk gelanceerd in 1972 en 1974. Het in 1985 gelanceerde parfum Aire Loewe is tot op de dag van vandaag het meest gekochte parfum binnen de Spaanse markt.
De Loewe geuren zijn ontwikkeld door de parfumeurs Emilio Valeros, Olivier Cresp, Carlos Beaim, Yves Cassar, Alberto Morillas en Celine Barel.

Parfum van Loewe