Laurent Mazzone - Parfumgigant
Je bent hier:

Laurent Mazzone parfum

Laurent Mazzone

Ik wil geen parfums verkopen, ik wil parfums creëren. Ziehier het motto van de jonge parfumeur Laurent Mazzone. En dat lukt hem ook.

Deze geurenvirtuoos is in de Franse Alpen geboren, maar zijn familie is Italiaans. Al op heel jonge leeftijd kwam hij onder de indruk van bijzondere geuren en hij wilde toe al graag zelf geuren samenstellen. Hij gebruikte hiervoor van alles wat hij tegenkwam. Zo vermengde hij de verschillende parfums uit de proefmonsterflesjes van zijn moeder, of voegde hij er bloemblaadjes, kruiden en zaden uit de tuin aan toe.
Als jonge man van in de twintig was hij overdag druk met geuren en tot diep in de nacht met muziek. Hij was namelijk deejay. En via dat laatste kwam hij in aanraking met de modewereld en die van de cosmetica. En sinds eind 2010, direct na de lancering van zijn eerste parfum, is hij druk aan het werk met de opbouw van zijn eigen parfumbedrijf LM Parfums France.

De geuren van Mazzone zijn zoals Laurent Mazzone zelf is: behoorlijk extravagant. Alle uitgevoerd in een verpakking met zijn lievelingskleur: zwart.

Filter: