Laura Biagiotti Due parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Laura Biagiotti Due

LAURA BIAGIOTTI DUE EAU DE TOILETTE SPRAY

  • Eau de toilette spray 50 ml
  • Voor58,95
  • Eau de toilette spray 90 ml
  • Voor70,95
Laura Biagiotti Due

LAURA BIAGIOTTI DUE EAU DE TOILETTE SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

  • Eau de toilette spray (zonder verpakking) 90 ml
  • Voor37,95
Laura Biagiotti Due

LAURA BIAGIOTTI DUE AFTER SHAVE BALM

Deel deze parfum

Laura Biagiotti Due parfum

Laura Biagiotti

In 1943 werd Laura Biagiotti geboren in Rome. Ze studeerde af in archeologie aan de Rome University. Maar eigenlijk wilde zij liever modeontwerpster dan archeologe zijn. Ze voegde de daad bij het woord en kwam in dienst bij de kleine kledingfabriek van haar moeder. In 1965 sloeg zij haar vleugels uit en startte ze haar eigen boetiek in Florence, samen met haar partner en latere echtgenoot Gianni Cigna.

Naast eigen ontwerpen, werkten zij ook de ontwerpen uit in opdracht van andere ontwerpers, onder wie Roberto Capucci en Emilio Schuberth. Daarnaast maakten zij pret-á-porter kleding voor het bekende modehuis Angelo Tarlazzi.
Laura besloot om zelf ook een collectie op de planken te brengen. In 1972 presenteerde zij een kleine, maar zeer succesvolle collectie. Snel werd Laura bekend om haar kleding in prachtige stoffen en de ingetogen, zachte vloeiende lijnen. Dankzij het gebruik van kasjmier wordt zij ook 'Queen of Cashmire' genoemd. In 1987 volgde een herenlijn, gevolgd door accessoires. Haar bekendheid groeide uit tot ver over de Italiaanse grenzen.
De eerste geur gaf Laura uit in 1982: Fiori Bianchi. Roma volgde in 1988; haar best verkochte parfum. Haar eerste herengeur introduceerde zij in 1995. Haar man Gianni overleed in 1996. In 2000 heeft Laura, samen met haar dochter Lavinia Cigna, Biagiotti Roma opgericht. Dit is een nieuw modehuis dat voornamelijk breigoed maakt.
Biagiotti heeft ondertussen ruim zeven geuren voortgebracht. Zij werkt hiervoor samen met Procter & Gamble.

Parfum van Laura Biagiotti