L'Artisan Parfumeur - Parfumgigant
Je bent hier:

L'Artisan Parfumeur parfum

L'Artisan Parfumeur

L'Artisan Parfumeur is een van de meest unieke parfumhuizen ter wereld! Naast creativiteit spelen buitengewone ingrediënten een belangrijke rol bij het samenstellen van de diverse parfums. Het zijn geuren voor de echte liefhebbers die de voorkeur geven aan luxe geuren met een chique 'touch'.

L'Artisan Parfumeurs is nog een vrij jonge onderneming die is opgericht in 1976 door de parfumeur Jean Laporte. Het bedrijf is gevestigd in Parijs, in de buurt van tot de verbeelding sprekende beroemde gebouwen zoals het Louvre.
De eerste geur waarmee L'Artisan Parfumeur de markt verwonderde was Mûre et Musc ( 1978), een prachtig bouquet van zwarte bessen en musk. Vanaf dat moment veroverde het merk de wereld met een reeks schitterende parfums. L'Artisan Parfumeur werkt tegenwoordig samen met een aantal deskundige, hooggekwalificeerde parfumeurs: Michel Almairac, Dora Baghriche-Arnaud, Bertrand Duchaufour, Jean-Claude Ellena, Anne Flipo, Olivia Giobetti, Elisabeth Maier en Karine Vinchon.
Drie parfums, te weten La chasse aux Papillon, Mûre et Musc Extrême en Caligna, hebben sinds kort ook een passende bodylijn die bestaat uit een bodylotion en een bodywash.
Naast parfums produceert L'Artisan Parfumeur ook geuren voor in huis, waaronder geurkaarsen.
Wie het helemaal luxe wil hebben kan bij L'Artisan een workshop volgen. Binnen ongeveer drie uurtjes leren deelnemers hoe zij een eigen parfum kunnen maken.

Filter: