John Varvatos - Parfumgigant
Je bent hier:

John Varvatos parfum

John Varvatos

Varvatos is als zoon van Griekse ouders geboren in Detroit. Hij wist al vrij snel dat hij ontwerper wilde worden van herenkledng. In 1983 trad hij in dienst bij Polo Ralph Lauren. In 1990 ging hij werken bij Calvin Klein als hoofd van de afdeling menswear design. In 1995 keerde hij terug bij Ralph Lauren en werd hij daar eveneens hoofd Menswear design, maar wel over alle Polo Ralph Lauren merken. Daarnaast gaf hij vorm aan de Polo Jeans Companu.

In 1999 startte Valvatos zijn eigen bedrijf. In 200 presenteerde hij zijn eerste kledinglijn in New York. In datzelfde jaar volgde de opening van zijn boetiek in Soho.
Varvatos heeft een lange staat van dienst binnen de wereld van de herenmode. Hij heeft een aantal prestigieuze prijzen op zijn naam staan en verschillende boetieks over de hele wereld.
Het John Varvatos parfum en cosmetica merk, JV Fragrance and Skincare, is gelanceerd in 2004. De ze producten worden in 34 landen, verdeeld over de hele wereld, verkocht. Deze bedrijfspoot is als productenlijn geheel in bezit van Shiseido Americas Corporation.
Het eerste herenparfum is uitgegeven in 2004 onder de naam John Varvatos for Men. Het laatste is gelanceerd in 2014 en heet John Varvatos Oud.

Filter: