Jeanne Arthes - Parfumgigant
Je bent hier:

Jeanne Arthes parfum

Jeanne Arthes

In het Franse Grasse, het mekka van de parfumindustrie, is het bedrijf Jeanne Arthes gevestigd. Jeanne Arthes maakt deel uit van de Arthes Group. Het bedrijf is opgericht in 1978 en begon in de jaren '80 met de wereldwijde distributie van haar producten.

Wie geregeld in Frankrijk komt, weet dat daar enorme supermarkten te vinden zijn. Voorbeelden hiervan zijn Leclerc, Intermaché en Carrefour. Bij al deze grote zaken zijn de producten van Jeanne Arthes te vinden.
De geuren voor mannen vrouwen zijn onder verschillende labels in de markt gebracht. Naast Jeanne Arthes zijn dat ondermeer Jeanne d'Urfe en Jeanne-en-Provence. De eerste twee geurmerken zijn ondertussen wereldwijd verspreid. Jeanne-en-Provence is het jongste merk.
Het best verkochte en meest bekende parfum van Jeanne Arthes is Cobra. In de jaren 1980 zijn hiervan miljoenen flesjes over de toonbanken gegaan. De geur is in een speciale editie in 2008 uitgebracht. Dit, ter gelegenheid van het 30-jarige bestaan van Jeanne Arthes. De meest recente geur dateert uit 2014 en heet Amore Mio Dolce Paloma. In totaal heeft Jeanne Arthes ongeveer 130 geuren gelanceerd.

Filter: