Jean Paul Gaultier Le Male Terrible parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Jean Paul Gaultier Jean Paul Gaultier Le Male Terrible

JEAN PAUL GAULTIER LE MALE TERRIBLE EAU DE TOILETTE SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

    • Eau de toilette spray (zonder verpakking) 125 ml
    • Voor95,95
Jean Paul Gaultier Jean Paul Gaultier Le Male Terrible

JEAN PAUL GAULTIER LE MALE TERRIBLE EAU DE TOILETTE SPRAY

    • Eau de toilette spray 75 ml
    • Voor55,95
Deel deze parfum

Jean Paul Gaultier Le Male Terrible parfum

Jean Paul Gaultier

Een formele modeopleiding heeft de Fransman Jean Paul Gaultier nooit genoten. Hij stuurde zijn sketches van ontwerpen naar de bekende couturiers in Parijs. De huizen Pierre Cardin en Jean Patou zagen het talent van Gaultier en hielpen hem aan werk binnen de modewereld.

Gaultier was eigenzinnig en soms tegendraads. Een echt 'enfant terrible'. Waar het zijn visie op mode betreft, tenminste. Zijn ontwerpen waren zowel gericht op casual gebruik als op de kostbare haute couture. Bekend werd hij door de conisch gevormde BH waarmee Madonna optrad, begin jaren '90.
Het eerste parfum dat het huis van Gaultier lanceerde in 1993 was Jean Paul Gaultier EDP for Women. Later werd deze naam veranderd in Classique. In 1995 volgde Le Male en in 1999 Fragile. Bekend zijn de fraaie flacons van Jean Gaultiers geuren.
Het laatste parfum van Gaultier dateert uit 2015 en heet Classique Pirate Edition. Naast een grote hoeveelheid vrouwengeuren is ook een flink aantal geuren voor heren door Gaultier op de markt gezet.

Parfum van Jean Paul Gaultier