Jacques Bogart Bogart City Tower parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Jacques Bogart Bogart City Tower

JACQUES BOGART BOGART CITY TOWER EAU DE TOILETTE SPRAY

    • Eau de toilette spray 100 ml
    • Voor31,95
Deel deze parfum

Jacques Bogart Bogart City Tower parfum

Jacques Bogart

Ook in de wereld van mode en geuren wordt weleens gebruik gemaakt van een pseudoniem. Zo noemde de Franse designer Jacques Konckier zich in zijn beroep Jacques Bogart. In 1975 richtte hij het bedrijf Jacques Bogart SA op. In '82 startte hij in de VS de dochteronderneming Fragrance du Monde. Een jaar later verwierf hij de rechten op het merk Ted Lapidus van L 'Oréal Paris. Konckier reviseerde het merk Lapidus en introduceerde deze vervolgens als Création Ted Lapidus. Vier jaar later kreeg Fragrance de Monde een nog bekender merk in handen: Balenciaga. Naast Bogart, Balenciaga en Lapidus merknamen worden ook nog een aantal nieuwe merken gelanceerd: Facconable en NafNaf.

Jacques Bogart is in eerste instantie een parfumonderneming. Maar daarnaast brengt het ook kleding en accessoires onder de beroemde naam Balenciaga op de markt.
Bogart werkt voor de samenstelling van de geuren samen met bekende parfumeurs als Maurice Roucel, Norbert Bijaoui, Dominique Preyssas en Roger Pellegrino. Het meest recente parfum van Bogart is uitgegeven in 2015 en heet Bogart Story Green for Men.

Parfum van Jacques Bogart