Isabella Rossellini - Parfumgigant
Je bent hier:

Isabella Rossellini parfum

Isabella Rossellini

Isabella Rossellini is de beroemde actrice die in ruim vijftig films te zien is geweest. Zij heeft het acteertalent van haar ouders meegekregen, want haar moeder was de beroemde Zweedse actrice Ingrid Bergman en haar vader de Italiaanse acteur Roberto Rossellini.

Naast het feit dat Rossellini een getalenteerd actrice is – zij speelde onder andere in films als The Innocent en Death Becomes her en Wyatt Earp – is ze ook een mooie vrouw. Zij was al vanaf 1982 het model op de advertentiepagina’s van het beroemde Franse cosmeticamerk Lancôme. In maart 1988 is er zelfs een tentoonstelling gehouden in het Musée d'Art in Parijs onder het motto: Portrait of a Woman. Het was een expositie van prachtige foto’s waarmee Rossellini als model van Lancôme in bladen als Vogue, Marie Claire, Elle, Harper’s Bazaar en Vanity Fair had geposeerd. Naast het lenen van haar gezicht, was zij in 1990 betrokken bij de ontwikkeling van het Lancômeparfum Trésor.

De betrokkenheid met Lancôme duurde tot 1996. Zij werd als 44 jarige dame te oud gevonden om langer het gave gezicht van Lancôme te zijn.
In 1995 bracht zij -in samenwerking met de Coty-groep – een eigen schoonheidslijn uit. In het jaar 2000 volgde de parfumlijn met Isabella Rossellini’s Manifesto als première. De laatste geur is Storia uit 2006. De parfums zijn ontworpen in samenwerking met de parfumeurs Nathalie Lorson, Richard Herin en Alberto Morillas.

Filter: