Heidi Klum - Parfumgigant
Je bent hier:

Heidi Klum parfum

Heidi Klum

De Duitse Heidi Klum is een bekend fotomodel en televisiepresentatrice. Daarnaast heeft zij in de periode 1998 tot 2011 een paar rollen in bekende films gespeeld, waaronder in The Devil Wears Prada met Meryl Streep. In deze beroemde film speelde Heidi als zichzelf.

Klum werd echter door miljoenen bekeken toen zij op 9 december 2005 de loting presenteerde voor het Wereldkampioenschap Voetbal 2006.

Heidi Klum heeft in Duitsland haar eigen televisieserie: German’s Next Topmodel. Daarnaast is zij presentatrice van het Amerikaanse mode-en designprogramma Project Runway.

Klum heeft een parfumlijn laten ontwerpen, waarvan de eerste in 2011 is gelanceerd. De ontwikkeling, fabricage en distributie van dit ‘celebrityparfum’ is verzorgd door Coty Inc. De lancering vond plaats in Amerika, maar al snel was het product ook in Europa verkrijgbaar. In totaal zijn er vijf geuren ontwikkeld. De parfumeurs die aan de geuren hebben gewerkt zijn Aurelien Guichard, Jean Guichard, Olivier Pescheux en Alienor Massenet.

Filter: