Halle Berry - Parfumgigant
Je bent hier:

Halle Berry parfum

Halle Berry

Halle Berry is een Amerikaanse actrice en fotomodel. Als fotomodel is zij vele jaren achtereen het 'gezicht' van Revlon geweest en ook heeft zij deelgenomen aan een reclamecampagne van Versace.

Maar vooral om haar acteerprestaties is zij zeer gewaardeerd. Zo is zij de eerste actrice van Afro-Amerikaanse afkomst die een Oscar in de wacht sleepte. Daarnaast kreeg zij 25 andere acteerprijzen, waaronder een Emmy Award, een Golden Globe en een Zilveren Beer. Ook kon het niet uitblijven dat zij een ster kreeg op de Hollywood Walk of Fame.
Naast een zeer succesvolle loopbaan binnen de filmwereld is zij ook nog begiftigd met een enorme schoonheid. In 1986 nam zij deel aan de Miss USA-verkiezing, waarin zij tweede werd. Het tijdschrift Esquire riep haar in 2008 uit tot meest sexy vrouw op aarde.
Een eigen geurlijn kon natuurlijk niet uitblijven. Het was al bekend dat zijzelf geuren vermengde voor haar persoonlijke gebruik. In 2008 ging zij een overeenkomst aan met Coty Inc. om parfums te ontwikkelen onder haar naam. Haar eerste parfum, Halle by Halle Berry werd gelanceerd in 2009. In 2010 volgde Halle Pure Orchid, een zachte, poederachtige geur met muskusachtige noot. Reveal by Halle Berry is de bloemrijke, elegante geur. Deze verscheen eveneens in 2010 op de markt. Het assortiment is tegenwoordig nog uitgebreid met de lijnen Wild Essence, Closer en Effortless Beauty.
In 2011 kreeg Halle Berry de Elisabeth Taylor Fragrance Celebrity of the Year Award.

Filter: