Givenchy Dahlia Divin parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Givenchy Dahlia Divin

GIVENCHY DAHLIA DIVIN EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 75 ml
    • Voor94,95
Deel deze parfum

Givenchy Dahlia Divin parfum

Givenchy

Givenchy is een wereldberoemd modehuis dat al vanaf 1952 de prachtigste kleding en accessoires, parfums en cosmetica creëert. Wie aan Givenchy denkt, denkt aan beroemde, mooie vrouwen als Audrey Hepburn ( Breakfast at Tiffany's) en First lady Jackie Kennedy. Vooral Hepburn was liefhebster van de ontwerpen van Givenchy.

Graaf Hubert de Givenchy is geboren in 1927 in het Franse Beauvais. Hij was als opgroeiende jongen van 17 jaar al geïnteresseerd in de fraaie modebladen van zijn moeder. De modewereld trok hem aan en dus vertrok hij naar Parijs om daar te worden opgeleid door beroemde couturiers als Jacques Fath, Robert Piquet en Elsa Chiaparelli. In 1952 heeft Hubert de Givenchy, zijn eigen ' Maison ' geopend in Parijs. Snel kreeg hij beroemde klanten zoals Lauren Bacall, Gracia van Monaco en zijn latere 'muze' Audrey Hepburn. In 1957 startte Givenchy zijn parfumdivisie met De en L'Interdit. Audrey Hepburn leende haar gezicht voor de reclamecampagnes voor deze geuren.
In 1995 ging Hubert met pensioen en liet hij zijn mode-imperium over aan onder anderen de ontwerpers John Galliano en Alexander McQueen.
De klassieke parfums Givenchy Amarige, Givenchy Xeryus en hun mannelijke tegenhangers Givenchy Pi en Givenchy Play Intense gelden nog steeds tot de meest populaire, verwennende en chique geuren.

Parfum van Givenchy