Giorgio Beverly Hills So You parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Giorgio Beverly Hills So You

GIORGIO BEVERLY HILLS SO YOU EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 50 ml
    • Voor45,95
Giorgio Beverly Hills So You

GIORGIO BEVERLY HILLS SO YOU BODY LOTION

Deel deze parfum

Giorgio Beverly Hills So You parfum

Giorgio Beverly Hills

Fred, geboren als Fred Pollag, is Zwitser van geboorte. Later nam hij de naam aan van zijn stiefvader en werd hij Fred Haymann. Mede vanwege de Joodse achtergrond, besloot de familie Haymann tijdens de tweede Wereldoorlog te emigreren en zich te vestigen in New York. In 1960 werd Fred Hayman ( de tweede N in zijn achternaam werd ondertussen achterwege gelaten) manager van het Beverly Hilton Hotel. Daar ontmoette hij zijn eerste vrouw, Gale.

Fred wilde echter niet hotelier blijven en besloot om samen met zijn vrouw Gale een luxueuze boetiek te openen aan de Rodeo Drive in Beverly Hills. De boetiek kreeg de naam Giorgio Beverly Hills. Het was een bijzondere boetiek met wit en geel gestreepte luifels. De exclusieve producten van kleding en accessoires trok beroemde klanten aan, waaronder Natalie Wood ( Maria, West Side Story), Prinses Gracia van Monaco, het presidentiële echtpaar Ronald en Nancy Reagan, zangeres Diana Ross, acteur Charlton Heston en filmster Elisabeth Taylor.
In 1981 werd het bekende parfum Giorgio gelanceerd. Het werd met veel toeters en bellen gelanceerd. Het parfummerk is in 1987 verkocht aan het Amerikaanse cosmeticaconcern Avon voor het bedrag van 165 miljoen dollar. Onder de naam Giorgio Beverly Hills verschenen onder meer Giorgio Beverly Hills G, Red, So You, 90210, Giorgio for Men, Ocean Dream, Red for Men, Wings en Beverly Hills Polo Club.

Parfum van Giorgio Beverly Hills