Gabriela Sabatini Ocean Sun parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Gabriela Sabatini Ocean Sun

GABRIELA SABATINI OCEAN SUN EAU DE TOILETTE SPRAY

    • Eau de toilette spray 30 ml
    • Voor35,95
Deel deze parfum

Gabriela Sabatini Ocean Sun parfum

Gabriela Sabatini

De Argentijnse voormalig professioneel tennisspeelster en tenniskampioene Gabriela Sabatini werd geboren te Buenos Aires in 1970. Gabriela Sabatini heeft een bewogen tenniscarrière achter de rug. Ze won 27 enkelspeltoernooien, met als optimum de US open in 1990.

Toen Sabatini zes jaar oud was begon ze met tennis en twee later won ze haar eerste toernooi. Toen ze veertien jaar was werd ze junior internationale tennis kampioen. In 1988 won Gabriela Sabatini de zilveren medaille voor Olympische Spelen in Seoul, Korea.
In 1996 trok Gabriela zich terug uit de wereld van het professionele tennis.

Gabriela Sabatini was ook bewonderd om haar Latijnse schoonheid en persoonlijke stijl. Dat heeft haar geen windeieren bezorgd. Zo werd er een 1992 een roos naar haar vernoemd en werd zij in 1994 onsterfelijk gemaakt in de vorm van een tienerpop.
Gabriela Sabatini was verder het ‘uithangbord’ voor diverse sportartikelen, frisdranken en mode. Daar kon natuurlijk geen eigen geurlijn bij ontbreken. In 1989 heeft ze haar eerste parfum gelanceerd. Natuurlijk onder de naam ‘Gabriela Sabatini’.

Parfum van Gabriela Sabatini