Elizabeth Taylor - Parfumgigant
Je bent hier:

Elizabeth Taylor parfum

Elizabeth Taylor

Ze is wereldberoemd als actrice en niet minder bekend om haar diverse huwelijken, vooral dat met Richard Burton. Daarnaast was ze benijd om haar grote collectie kostbare juwelen, haar donkere haar en haar 'violet eyes'. Elisabeth Taylor was een Brits-Amerikaanse filmster die al bekendheid verwierf als kindsterretje en later in haar rol in films als Cleopatra, Cat on a Hot Tin Roof, Butterfield 8 en Who's Afraid of Virginia Woolf? Voor de laatste twee heeft zij zelfs Oscars gekregen voor de beste hoofdrol. Ze overleed in 2011.

Minstens zo bekend als Taylor zelf is het aan haar naam verbonden parfummerk: Elisabeth Taylor. White Diamonds is nog steeds een van de best gekochte en meest populaire parfums voor vrouwen.
De Elisabeth Taylor parfums zijn vervaardigd n samenwerking met het Elisabeth Arden concern. De lancering van de eerste geur Passion vond plaats in 1987, gevolgd door Passion voor heren in 1989. Snel volgden de beroemde Diamonds-parfums, die naast Diamonds ook namen kregen van andere edelstenen, waaronder Diamonds & Emeralds, Diamonds & Rubies en Diamonds & Sapphires.

Filter: