Elizabeth Arden Red Door parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Elizabeth Arden Red Door

ELIZABETH ARDEN RED DOOR EAU DE TOILETTE SPRAY

  • Eau de toilette spray 30 ml
  • Voor28,95
  • Eau de toilette spray 50 ml
  • Voor36,95
  • Eau de toilette spray 100 ml
  • Voor41,95
Elizabeth Arden Red Door

ELIZABETH ARDEN RED DOOR BODY LOTION

Elizabeth Arden Red Door

ELIZABETH ARDEN RED DOOR DEODORANT CREAM

Elizabeth Arden Red Door

ELIZABETH ARDEN RED DOOR MINI EDP

Elizabeth Arden Red Door

ELIZABETH ARDEN RED DOOR MINI EDT SPRAY

Product beoordelingen

 • Carla
  Beoordeling geplaatst op:01 Feb 2017
  Score:
  RED DOOR van Elisabeth Arden is een waanzinnige geur. ik ben er aan verslaafd....het is alleen jammer dat de geur snel vergaat...Daarom ben ik blij, dat Parfum gigant de geur voordelig aanbiedt. Zodat ik hem meerdere keren per dag op kan doen. Daaaaaaaaaaag, groetjes Carla.

Red Door wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 beoordeling)

Deel deze parfum

Elizabeth Arden Red Door parfum

Elizabeth Arden

Tot op de dag van vandaag behoort Elisabeth Arden tot de gerenommeerde en meest bekende cosmeticaconcerns in de wereld van schoonheid, geuren en make-up. Maar het is ook één van de oudste. Opgericht door de van oorsprong Canadese Florence Nightingale Graham (1878-1966).

In 1909 stopte ze met haar verpleegstersopleiding om haar broer te volgen naar de Verenigde Staten. Daar kwam zij als boekhoudster in dienst bij een farmaceutisch bedrijf. Hier maakte zij voor het eerst kennis met de boeiende activiteiten binnen het laboratorium en begon zij zich te verdiepen in de vervaardiging van schoonheidsproducten.
Na korte tijd nam zij ook een andere naam aan. Elisabeth, naar de schoonheidsdeskundige Elisabeth Hubbard, die haar de grondbeginselen had bijgebracht en Arden naar Enoch Arden, een gedicht van Alfred Tennyson.
De later door Arden geopende schoonheidssalons waren herkenbaar door de rode deuren. Deze vormden haar handelsmerk. Ook bedacht zij het concept van 'Make-over', een begrip dat nu door vrijwel elke vrouw wordt herkend.
Pas na haar overlijden in 1966 heeft het concern parfums aan het productenscala toegevoegd. De eerste geur droeg de toepasselijke naam 'Red Door'. Verder bracht het bedrijf parfums uit voor beroemdheden als Elisabeth Taylor, Britney Spears en Mariah Carey.

Wetenswaardigheidje: In de jaren 1930 zei men: Er zijn maar drie wereldbekende Amerikaanse merknamen, te weten Singer Sewing Machines, Coca Cola en Elisabeth Arden.
Als dat geen aanbeveling is&hellip

Parfum van Elizabeth Arden