Dolce & Gabbana L'eau The One parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Dolce & Gabbana L'eau The One

DOLCE & GABBANA L'EAU THE ONE EAU DE TOILETTE SPRAY

    • Eau de toilette spray 50 ml
    • Voor77,95
Deel deze parfum

Dolce & Gabbana L'eau The One parfum

Dolce & Gabbana

Iedereen kent wel Dolce & Gabbana. Maar wist u ook dat het merk eigenlijk al vanaf 2011 niet meer bestaat als kledingmerk? De geuren- en cosmeticalijnen bestaan nog wel en vallen onder Procter en Gamble.

D&G is in Milaan opgericht door de Italiaanse modeontwerpers Dominico Dolce en Stefano Gabbana. Snel kon het modebedrijf zich meten met andere topmerken zoals Gucci, Versage, Louis Vuitton en Victor & Rolf. Tussen hun klanten konden Madonna, Eros Ramazotti en Kylie Minoque worden gerekend. Het merk bestond uit een goedkopere modelijn: 'D&G' en de exclusievere 'Dolce & Gabanna'.
Echter, in 2005 gingen de compagnons uit elkaar, zij het dat ze wel op zakelijk vlak bleven samenwerken. In 2011 brachten de heren hun laatste lente/zomer collectie op de catwalk en werd het merk D&G opgeheven. In 2013 kregen beide heren een voorwaardelijke gevangenisstraf en een boete van 343 miljoen euro opgelegd wegens belastingontduiking.
Het eerste parfum dat Dolce & Gabanna in 1993 uitgaf was Dolce & Gabanna Pour Femme. Het werd direct een enorm succes en won zelfs de Parfum Academy Award voor de Best Woman's Fragrance. In 1994 volgde de uniseksgeur Dolce & Gabanna Light Bleu. Er volgden nog vele mooie parfums, gelukkig tot op de dag van vandaag.

Parfum van Dolce & Gabbana