Diane von Furstenberg - Parfumgigant
Je bent hier:

Diane von Furstenberg parfum

Diane von Furstenberg

Diane von Fürstenberg is in België geboren, maar in Amerika woonachtig en werkzaam als modeontwerpster. Haar meisjes naam is Diana Halfin, maar ze is getrouwd geweest met de Duitse prins Egon von Fürstenberg. Ze is in 1972 gescheiden, maar houdt de naam van haar man aan.

Diane von Fürstenberg maakte vooral furore met haar overslagjurken. Haar onderneming (DvF) is nu een internationaal ondernemend bedrijf. Ze lanceert vier complete collecties per jaar. Onder haar klanten bevinden zich grote bekendheden, waaronder Jennifer Lopez en Madonna.
Haar eerste parfum Tatiana is gelanceerd in 1975. In totaal heeft Diane von Fürstenberg zeven geuren uitgebracht. Haar laatste geur Diane kwam uit in 2011. Tijdens de lancering van deze geur sprak Diane de gevleugelde woorden: Ik wilde de kracht van vrouwen in een flesje stoppen. Ik heb het gevoel dat men de afgelopen 10 jaren vergeten is hoe toverachtig een parfum kan zijn en hoe krachtig. Daarom wilde ik bewust iets krachtigs creëren, zonder agressie uit te stralen.

Filter: