CMG Worldwide - Parfumgigant
Je bent hier:

CMG Worldwide parfum

Tja, hoe moet je nu CMG Wordwide omschrijven…. Het is een beschermer van het erfgoed en de nalatenschap van beroemdheden. Het bedrijf is 35 jaar geleden opgericht, aanvankelijk ter vertegenwoordiging en bescherming van Norman Rockwell’s kunstwerken en zijn landgoederen.
Nu is CMG de zakelijke agent van meer dan driehonderd van ’s werelds meest gewilde en herkenbare beroemdheden. CMG zorgt voor de marketing en het beheer van het intellectuele eigendom. Doelstelling is dus om de erfenis van de overleden klanten te beschermen door het houden van hun gedachtenis ten behoeve van het oudere, het nieuwe en het toekomstige publiek.
Tot de (overleden) clientèle behoren onder anderen de entertainers James Dean, Bettie Page, Bette Davis; de sportlegendes Jackie Robinson Andre de Giant en Bill Elliot: de muzikale entiteiten Ella Fitzgerald, Chuck Berry en Billie Holiday en historische figuren als Malcolm X, Amelia Earhart en Neil Armstrong.
Het mag dus duidelijk zijn dat het uitbrengen van bijzondere geuren – als aandenken aan beroemde mensen – goed past binnen een marketing plan.

Filter: