Clean - Parfumgigant
Je bent hier:

Clean parfum

Clean

De Canadese Randi Shinder heeft een vijftal merken op haar naam staan, waarvan drie als echte noviteiten worden beschouwd. Het zijn de merken Clean, Dessert en Fusion Beauty.

Randi Shinder wist niet veel af van de cosmetica industrie. Maar des te meer hield zij van frisse zeepgeurtjes. Zij ging op zoek naar geurtjes die je gedurende de hele dag het gevoel geven alsof je zojuist van onder de douche gekomen bent. En waarachtig, het lukte haar om een geurenscala te ontwikkelen die haar doelstelling behoorlijk benadert. Deze nieuwe ontdekking werd gelanceerd onder de merknaam Clean, het Engelse woord voor schoon en fris.
Het succes daagde Shinder uit tot nieuwe producten. In samenwerking met multi-platina zangeres en actrice Jessica Simpson en een derde partij werd een complete cosmeticalijn ontwikkeld, Dessert Beauty. De derde parel op haar kroon is Lipfusion, de allereerste micro-injecteerbare lipvuller op collageenbasis. Het laatstgenoemde product maakt deel uit van het merk Fusion Beauty.
Shinder heeft ondertussen een reeks van prijzen op de gebieden van schoonheid en (vrouwelijk) ondernemerschap op haar naam staan.

Filter: