Calvin Klein Obsession Night parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Calvin Klein Obsession Night

CALVIN KLEIN OBSESSION NIGHT EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 100 ml
    • Voor40,95
Deel deze parfum

Calvin Klein Obsession Night parfum

Calvin Klein

Van alle Amerikaanse modeontwerpers is Calvin Klein mogelijk het meest beroemd en modebepalend. Zijn naam is tevens de naam van zijn voormalige kledingbedrijf Calvin Klein Inc. en zijn logo met alleen zijn initialen zegt al genoeg: CK.

Klein startte zijn onderneming samen met zijn jeugdvriend Barry Schwartz in 1968, vier jaar nadat hij zijn studie aan de Fashion Institute of Technology in New York had afgerond. Hij was toen nog maar 22 jaar oud.
Zijn jonge, vlotte en beetje sensuele stijl werd in de jaren '70 direct geprezen. Ook zijn ontworpen ondergoed sloeg in de jaren '80 in als een bom. In 2003 verkochten Klein en Schwartz hun modebedrijf aan de Amerikaanse kledingmultinational Phillips-Van Heusen Corporation.
In de laatste decennia van de 20e eeuw introduceerde hij zijn innovatieve parfums, waaronder CK One in 1995. Dit werd een van de meest verkochte parfums. Vooral de jeugd was van de geurlijnen onder de indruk. Het werd snel hip om te geuren naar CK te dragen. Klein werd mede toonbepalend als het ging om revolutionaire geuren.

Parfum van Calvin Klein