Bruno Banani - Parfumgigant
Je bent hier:

Bruno Banani parfum

Bruno Banani

Tot in het begin van de jaren 1990 werd het Duitse herenondergoed gedomineerd door de saaie herenonderbroek. Tot Wolfgang Jassner in 1993 de onderneming Bruno Banani oprichtte. Dit gebeurde in het voormalig Oost-Duitse Chemnitz. De textielproducten van Bruno Banani zou de opvolger worden van ondergoedmerk van de DDR (Trikotex).
In 1994 werd het merk Bruno Banani officieel gelanceerd. Het jaar daarop werd hard gewerkt aan de naambekendheid en het imago van Bruno Banani. En dat is wonderwel gelukt, zij het met hier en daar wat goedbedoelde leugentjes.
Wel echt waar is het feit dat Bruno Banani een imago heeft van sterk, stoer en mannelijk. En geen uitdaging is te groot om de naam en het ondergoed te promoten. Van testen in de woestijn tot in het heelal aan toe: Bruno Banani hemden en onderbroeken houden stand! En van tuttigheid is geen sprake meer.
De onderneming is enorm uitgebreid. Niet alleen herenondergoed bepaalt het assortiment, maar ook schoenen, jacks en sokken, badmode, nachtmode accessoires en geuren. En niet alleen voor heren, ook dames kunnen bij Bruno Banani iets van hun gading vinden.
De marketingrechten van de Bruno Banani-parfums zijn in handen van Wella Cosmopolitan Cosmetics.

Filter: