Bond No. 9 - Parfumgigant
Je bent hier:

Bond No. 9 parfum

Bond No. 9

Wie als jong meisje de wereld buiten Parijs wil leren kennen, moet de cosmeticawereld binnentreden. Deze opmerkelijke woorden zijn afkomstig van de Franse Laurice Rahmé. Aanvankelijk had zij kunst en cultuur gestudeerd waarna zij een antiekwinkel begon in Les Halles in Parijs. Echter, zij wilde graag een meeslepender, mondialer leven en dacht dit te vinden binnen de cosmeticawereld. Zodoende zette ze haar carrière daar voort door in 1975 in dienst te treden bij Lancôme. Het werd een bliksemcarrière, want in 1976 belandde zij als staflid van L'Oréal op diens Amerikaanse hoofdkantoor te New York.

Haar geurenpassie ontdekte zij toen zij de parfumeur Annick Goutal ontmoette. Dit leidde er uiteindelijk toe dat zij later door Goutal werd uitgenodigd om zakelijk partner te worden.
In 2003 richtte Laurice Rahmé haar eigen parfumcompany op, Bond No. 9. De bedrijfsnaam is afkomstig van het adres: 9 Bond Street, NoHo, New York. Het is de eerste en enige parfumlijn, gericht op mannen, vrouwen en unisex, die is gebaseerd op een stad in al zijn facetten. Elke geur is gebaseerd op een wijk binnen Manhattan.

Filter: