Adolfo Dominguez Vetiver Hombre parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Adolfo Dominguez Vetiver Hombre

ADOLFO DOMINGUEZ VETIVER HOMBRE EAU DE TOILETTE SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

    • Eau de toilette spray (zonder verpakking) 120 ml
    • Voor33,95
Deel deze parfum

Adolfo Dominguez Vetiver Hombre parfum

Adolfo Dominguez

Adolfo Domínguez

Adolfo Domínguez is een Spaanse modeontwerper. Hij is geboren in 1950 in Trives, een stad in Ourense, Galicië.
Al op vrij jonge leeftijd wist hij dat de mode zijn roeping zou zijn. Hij volgde zijn studie in Kunst en Film in Parijs en vervolgde zijn loopbaan vervolgens in de kunst van de couture.
Vooral de eenvoud van de ontwerpen van Japanse designers sprak hem aan. Het waren de soberheid en het gevoel van vrijheid die hem inspireerden. In 1976 opende hij zijn eerste winkel in Ourense.

Het werd een stormachtige carrière die Adolfo te wachten stond. Zo kreeg hij opdracht om de sterren van Miami Vice – een heel populaire politieserie uit de jaren ’80, te ontwerpen.
Waren indertijd rechercheurs vooral á la Maigret gekleed met trenchcoat en hoed: de sterren van Miami Vice kreeg sportieve outfits bestaande uit linnen pakken en overhemden. In 1868 presenteerde Dominguez zijn collecties in Parijs, Madrid en London.

Zijn eerste parfum is gelanceerd in 1990. Hiervoor ging hij een samenwerking aan met Puig.
Tot op de dag van vandaag bereikt Adolfo Dominguez een enorme hoeveelheid klanten over de hele wereld. De modestijl van Japan is daarbij nog steeds voor hem een stralend voorbeeld en inspirator.

Parfum van Adolfo Dominguez