Abercrombie & Fitch First Instinct parfum | Parfum goedkoop bestellen bij Parfum Gigant
Je bent hier:
Abercrombie & Fitch First Instinct

ABERCROMBIE & FITCH FIRST INSTINCT EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 100 ml
    • Voor51,95
Abercrombie & Fitch First Instinct

ABERCROMBIE & FITCH FIRST INSTINCT EAU DE PARFUM SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

    • Eau de parfum spray (zonder verpakking) 100 ml
    • Voor42,95
Deel deze parfum

Abercrombie & Fitch First Instinct parfum

Abercrombie & Fitch

In 1892 startten David Abercrombie en Ezra Fitch hun detailhandel in exclusieve buitenkleding en excursieproducten. Het bedrijf was gevestigd in New Albany, Ohio, alwaar nog steeds het hoofdkantoor is gesitueerd.

Het ging het bedrijf voor de wind, tot zich in de eindjaren '60 van de afgelopen eeuw een kentering aandiende waardoor Abercrombie & Fitch in zeer grote financiële problemen belandde.
Het bedrijf ging een paar keer over in handen van verschillende eigenaren, tot het in 1988 door The Limited Brands werd aangekocht. Vanaf dat moment is Abercrombie & Fitch een lifestyle-merk met kleding en een geurenlijn voor met name jonge mensen en kinderen als doelgroep.
Abercrombie & Fitch heeft winkels in de VS, Europa, Australië en Azië. Naast 'Abercrombie & Fitch' omvat de onderneming de merken Abercrombie Kids, Hollister CO, RUEHL 925 en Gilli Hicks.
De geur 'Woods', gelanceerd in 1990, is het eerste Abercrombie & Fitch parfum. In 2002 gevolgd door Abercrombie & Fitch Fierce, het best verkochte parfum van het bedrijf. Inmiddels zijn ook parfums voor vrouwen aan het geurenassortiment toegevoegd.

Parfum van Abercrombie & Fitch