50 Cent - Parfumgigant
Je bent hier:

50 Cent parfum

50 Cent

De Amerikaanse hiphop artiest die onder zijn fans en het publiek beter bekend is onder zijn pseudoniem 50 Cent, heet in werkelijkheid Curtis James Jackson III. Hij is bekend geworden met zijn albums Get Rich or Die Tryin' en The Massacre. Beide albums leverden hem multi-platina successen op.

50 Cent heeft het maken van ruzie tot marketingstrategie verheven. Door te kibbelen met collega's en die ruziepartijen in de pers breed uit te meten, is zijn bekendheid zienderogen gegroeid. Je moet het maar willen….
Curtis heeft zijn leven ook niet op de meest gunstige wijze mogen starten. Zijn moeder, een ongehuwde moeder, overleed in verdachte omstandigheden toen Curtis nog maar acht jaar oud was. Hij werd daarna opgenomen door zijn grootouders, maar die konden niet voorkomen dat hun kleinzoon op het verkeerde pad geraakte. Als 12-jarige was hij al een inbreker en een crackdealer.
Pas na de geboorte van zijn eerste kind, een zoontje, zag hij is dat zijn wijze van leven niet bepaald 'je dát' was. Hij richtte zijn aandacht op zijn muziek. Nu behoort 50 Cent, die ook wel Ferrari F150 en Fiddy wordt genoemd, tot de rijksten van Amerika.
Dat hij, ondank zijn verleden, toch zoveel legaal succes heeft kunnen behalen vergt natuurlijk kracht. Daarom heet zijn mannengeur dan ook terecht: Power.

Filter: